A Kiskunmajsai Tenisz Klub életében immáron 3. alkalommal került megrendezésre a Junior Teniszverseny.

Az idei versenyen 9 ifjú „titán” vállalta, hogy elindul a megmérettetésen. A versenyt meghirdető klub tagsága nagyon örült, hogy a fiatalok részvételüket vállalták a versenyen, mert többen közülük Budapesten élnek/dolgoznak. A mérkőzések lejátszása érdekében, komoly előzetes szervezést/logisztikai munkát kellett végezniük.  Részvételük és jelenlétük ezért különösen értékes. Köszönjük.

Szóval a verseny 3 hétvégén át zajlott, sok-sok szép élménnyel.

A résztvevők: ifj.Balog László, Beke Alex, ifj.Benedek Zoltán, ifj.Dósai Imre,ifj.  Lajkó László, Nárai Ádám, Sándor Andor, ifj. Tóth János, Vass Márkó.

A döntő 2018.07.21-én a késő esti órákban zajlott, bírói feladatokat Bauecker Sándor, a versenybizottság elnöke látta el. Megbízható, korrekt munkája miatt a „sólyomszem”-re nem volt szükség. (!)

Az idei bajnok ifj. Benedek Zoltán lett, aki az egész versenyen kiegyensúlyozott, színvonalas, szép technikával játszott, intelligens tenisztudást mutatott be. A 2. helyezett Vass Márk lett, aki a döntőben szoros versenyben maradt alul. Sportszerű, szép, dinamikus teniszjátéka örömet okozott a nézőknek. A dobogó 3. helyére Sándor Andor került, aki a „tényleges majsai aranyifjak” csapatát képviselte, s szorgalmas, sportszerű teniszjátékról tett tanúbizonyságot.

A díjakat a versenybizottság elnöke, Baucker Sándor, a kiskunmajsai teniszvilág emblematikus személye adta át. A verseny értékelése után az estét a versenyzők közösen töltötték.

A verseny szervezői feladatait Szabó Édua önkéntes munka keretei között végezte, kitűnően. Köszönjük szépen.

A pályák kitűnő állapotban voltak minden egyes mérkőzés előtt. Köszönjük szépen Sólya Tivadarnak, hogy lelkiismeretes munkájával ezt nap, mint nap biztosítja a teniszezni vágyók számára.

Kiskunmajsai Tenisz Klub nevében

Csábrády Anikó, elnök